Bel of app de Klinefelterfoon: 06-24107298

Regio-, Maatwerk-, lotgenoten contactdagen in 2021

 

REGIODAGEN
De Nederlandse Klinefelter Vereniging biedt haar leden in 2021 meerdere regiodagen aan, met in de ochtend een informatief programma over een specifiek onderwerp. Het middagprogramma staat vervolgens in het teken van het lotgenotencontact binnen de drie lotgenotengroepen (Personen met KS, Partners, Ouders en familie)

Voor wie?
Regiodagen worden georganiseerd door en voor de leden van de vereniging. Ook niet-leden kunnen zich van tevoren aanmelden en zijn van harte welkom. Op een regiodag heb je volop de gelegenheid om lotgenoten te ontmoeten, vragen te stellen en ervaringen uit te wisselen.

Kosten voor leden (tenzij anders aangegeven per regiodag)
De NKV biedt haar leden deze Regiodag (= veelal van 10.00-16.00 uur) inclusief een lunch aan.

Kosten voor niet-leden
Bij alle bijeenkomsten vindt het bestuur het fijn als er zowel leden als niet-leden komen, de achterban is immers veel groter dan alleen de leden.

De eigen bijdrage voor niet-leden die een bijeenkomst bezoeken is  € 10,-. Uitzondering op deze regel: als het niet-lid een partner van, de ouder van of het kind van het lid is, dan is voor hen de eigen bijdrage € 5,-.

MAATWERKdagen
Maatwerkdagen worden georganiseerd voor specifieke groepen zoals partners, ouders of  stellen. Kosten: zie boven.

Lotgenotencontact dagen
Deze worden georganiseerd voor alleen voor personen met ks, geen thema, gezelligheid met elkaar, samen uitwisselen en ervaringen delen.
Kosten: zie boven

Leave a Reply