Bel of app de Klinefelterfoon: 06-24107298

Nieuwe bestuursleden stellen zich voor

Tijdens de online ALV op zaterdag 15 mei neemt de huidige penningmeester Jaco Lamsvelt na 6 jaar afscheid. Timo Winkel heeft zich voor deze functie kandidaat gesteld. Hij heeft in de afgelopen maanden als aspirant bestuurslid de bestuursvergaderingen bijgewoond en zich ook al verdiept in de (groot)boeken van de NKV.

Kandidaat penningmeester 
Volgt nog. Timo heeft zich om persoonlijke redenen teruggetrokken.

Voor de functie van algemeen bestuurslid heeft Martine van Eekeren zich kandidaat gesteld.

Kandidaat algemeen bestuurslid
Ik wil me graag voorstellen aan degenen die me nog niet kennen. Ik ben Martine van Eekeren, moeder van twee kinderen en 16 jaar partner van een man met Klinefelter. Ik ben maatschappelijk werker van beroep en heb een eenjarige opleiding gevolgd tot ervaringsdeskundige. In het afgelopen jaar heb ik een post-HBO verlieskunde afgerond. Doordat ik het contact met lotgenoten en naast betrokkenen zo fijn vind, heb ik er mijn werk van gemaakt en heb ik inmiddels drie jaar een eigen praktijk.

Op dit moment ben ik binnen de vereniging betrokken als bestuursondersteuner. Tussen 2012 en 2020 was ik secretaris van het bestuur en pakte ik veel zaken op: congressen, projecten, samen een folder ontwikkeld, regiodagen bezocht, workshops gegeven, contacten met specialisten, stukjes schrijven voor de X-tra Special, er is al veel voorbijgekomen de afgelopen jaren en ik ben er nog lang niet klaar mee! Waarom ben ik dan vorig jaar uit het bestuur gegaan, hoor ik je denken? Dat was omdat ik inhoudsdeskundige was voor het project ‘train de trainer’. Dit project is nu afgerond en daarom kan ik me weer bij het bestuur voegen om de zorg voor onze complete achterban te verbeteren. Denk bijvoorbeeld aan de kwaliteitsstandaard waarbij ik samen met voorzitter Alfred Jonker afgevaardigd ben in het kernteam. Meer kennis en begrip bijbrengen bij huisartsen, tandartsen, gemeenten, consultatiebureaus en dergelijke. Ik probeer altijd vanuit verschillende invalshoeken te kijken en met scherpe vragen het bestuur te helpen om samen weloverwogen beslissingen te nemen. We doen dat met een vooruitziende blik, gericht op de toekomst, waarbij het steeds belangrijker wordt om ons te profileren zodat we bestaansrecht blijven houden als kleine vereniging. Daar wil ik me graag hard voor blijven maken.

Related Posts