Bel of app de Klinefelterfoon: 06-24107298

Ouders voor ouders: online bijeenkomst thema Emotie

Home Evenementen - Nederlandse Klinefelter Vereniging Ouders voor ouders: online bijeenkomst thema Emotie

Ouders voor ouders: online bijeenkomst thema Emotie

Op 21 november, van 20.00 – uiterlijk 22.00 uur hebben we weer een prachtige ouderworkshop in petto.
Samen met praktijk De hand gaan we het eerste uur aan de slag met emoties. De focus zal dit keer liggen op drie mooie thema’s:

  1. draagkracht/draaglast: hoe houd je je als ouder staande in de stortvloed van emoties, hoe zit dat dan met je draagkracht en je draaglast?
  2. de emoties die komen kijken bij het krijgen van de diagnose.
  3. de emoties horend bij het hebben van een kind met een syndroom. Niet exact weten hoe dit zich gaat uiten, omgaan met/accepteren dat je een kind met stempel hebt, omgaan met onzekerheid (is dit nou het syndroom of iets anders).

Wil je erbij zijn?

Stuur dan een mail naar ouders@klinefelter.nl. Je ontvangt kort voor de workshop de link voor deelname in je mailbox. Mocht je vragen hebben die verband houden met dit onderwerp: zet ze er gerust bij in je reply: dan zorgen wij dat ze bij Saskia en Sylvia terecht komen!

Over deze workshops

Sinds enkele jaren verzorgen we ‘ouder-voor-ouder-workshops’ waarin we als ouders van een (thuiswonend) kind met Klinefelter elkaar ontmoeten en ondersteunen in de zoektocht naar een goede ontwikkeling voor en met onze kinderen.  Soms doen we dat onder elkaar en een aantal keer per jaar nodigen we een specialist uit die ons kan informeren over een bepaald thema (aangedragen door deelnemers) waarna we ook nog onderling verder praten over wat we ervaren, meemaken en ontdekken. Altijd nemen we de tijd om even met elkaar van gedachten te wisselen. Opnamen van deze workshops worden daarom niet gemaakt. Ben je benieuwd? Sluit vooral een keer aan. Je kunt je melden bij ouders@klinefelter.nl, dan ontvang je de mailings over deze bijeenkomsten.

 

Het evenement is afgelopen.

Datum

21 nov 2023
Verlopen!

Tijd

20:00 - 22:00

Locatie

Online
Categorie