Bel of app de Klinefelterfoon: 06-24107298

Ouders voor ouders: Gezonde voeding en levensstijl (online workshop)

Home Evenementen - Nederlandse Klinefelter Vereniging Ouders voor ouders: Gezonde voeding en levensstijl (online workshop)

Ouders voor ouders: Gezonde voeding en levensstijl (online workshop)

Op 23 september 2023 verzorgt diëtist Katja Passchier om 14:00u een online workshop over gezonde voeding en levensstijl. Tijdens eerdere workshops kwamen er regelmatig vragen over dit thema. Ze zal na afstemming met dr. Hannema (kinderarts-endocrinoloog, ook gastspreker bij onze workshops) ingaan op aandachtspunten voor gezonde ontwikkeling van onze Klinefelter-kinderen. Ook persoonlijke situaties kunnen aan de orde komen tijdens de workshop, juist doordat uitersten (te laag, of juist hoog gewicht, heel beweeglijk, of juist moeilijk in beweging te krijgen) bekend zijn bij Klinefelter.
Katja heeft veel ervaring met kinderen met een syndroom en heeft zelf ook een patiënt met Klinefelter. We zijn dan ook heel blij met deze nieuwe gastspreker in ons midden! Meer informatie over Katja vind je op: https://www.nieuwsvoordietisten.nl/dietist-in-het-nieuws-katja-passchier-blok/.
Ben je ouder van een thuiswonend kind en wil je deze online workshop bijwonen, mail dan naar ouders@klinefelter.nl. Je ontvangt dan een link om deel te kunnen nemen. We weten dat er concrete en heel verschillende vragen leven over voeding en gezonde leefstijl. Stuur vooral ook je vragen mee bij de aanmelding!

Het evenement is afgelopen.

Datum

23 sep 2023
Verlopen!

Tijd

14:00 - 16:00
Categorie