Bel of app de Klinefelterfoon: 06-24107298

Inschrijving Intersekseboot Utrecht Canal Pride geopend!Op zaterdag 3 juni vindt de Utrecht Canal Pride plaats en de Intersekseboot is er weer bij! Al tweemaal eerder hebben we meegedaan met een feestelijke bruisende boot en gaven we zichtbaarheid aan seksediversiteit. De sfeer aan boord was geweldig. Ook dit jaar maken we er weer een fantastisch feest van! Vaar je mee? Inschrijven kan tot 3 mei via de link hieronder.

Of je jezelf nu intersekse noemt, iemand met een DSD of iemand met een bepaalde diagnose, je bent van harte welkom: het is de ervaring in en met de maatschappij die ons bindt en waarvoor we nu samen op de boot staan! Natuurlijk zijn ook vrienden en bondgenoten welkom. Samen dragen we bij aan de zichtbaarheid van seksediversiteit en de emancipatie van intersekse personen.

Deel deze uitnodiging gerust met mensen uit je vereniging en met anderen die wij nog niet kennen!

——

Inschrijven

Inschrijven kan hier: https://forms.gle/7Wzgcza2mNCM4hfg9 Bij meer inschrijvingen dan er plek is, wordt er geloot. Mensen uit de doelgroep krijgen voorrang. De inschrijving sluit op 3 mei. Op 4 mei hoor je of je mee kunt.

Praktische informatie

We varen ongeveer drie uren door de Utrechtse grachten. Dankzij een lieve sponsor kunnen we de deelnamekosten beperkt houden tot 35 euro. Hiervoor krijg je toegang aan boord met lekkere drankjes, wat versnaperingen en natuurlijk het gele thema t-shirt. Op de dag zelf verzamelen we aan het einde van de ochtend/begin van de middag – de precieze info volgt later.

#utrechtpride #interseksezichtbaarheid Utrecht Pride

Related Posts