Regiodag | Eindhoven – GAAT NIET DOOR

//Regiodag | Eindhoven – GAAT NIET DOOR
Laden Evenementen
Dit event is voorbij.

DEZE BIJEENKOMST GAAT NIET DOOR, wordt verplaatst naar andere datum


 

 

Thema: Brain Blocks
Dit is een methode om met kinderen, jongeren en volwassenen te kunnen praten over hun aandoening en de moeilijkheden die zij daarmee ervaren.

Met Brain Blocks kan uitleg worden gegeven over de aandoening. Daarnaast kan aan de hand van verschillende thema’s besproken worden welke gevolgen de aandoening heeft op het functioneren in het dagelijks leven.

(Basis van deze tekst: https://4mb.nl/index.html)

Brain Blocks is ontstaan met als doel psycho-educatie (= voorlichting en advies) te geven over autisme door inzichtelijk te maken hoe het brein met en zonder autisme werkt.

 

 

De Nederlandse Klinefelter Vereniging biedt haar leden meerdere regiodagen aan, met in de ochtend een informatief programma over een specifiek onderwerp. Het middagprogramma staat vervolgens in het teken van het lotgenotencontact binnen de drie lotgenotengroepen (Mensen met KS, Partners, Ouders en familie)

Kosten voor leden

De NKV biedt haar leden deze Regiodag inclusief een lunch aan.

Kosten voor niet-leden
Bij alle regiodagen vindt het bestuur het fijn als er zowel leden als niet-leden komen, de achterban is immers veel groter dan alleen de leden.

De eigen bijdrage voor niet-leden die een regiodag bezoeken is € 15,-.
Uitzondering: als het niet-lid een partner van, de ouder van of het kind van het lid is, dan is de eigen bijdrage € 5,-.

Voor wie?
Regiodagen worden georganiseerd door en voor de leden van de vereniging. Ook niet-leden kunnen zich van tevoren aanmelden en zijn van harte welkom. Op een regiodag heb je volop de gelegenheid om lotgenoten te ontmoeten, vragen te stellen en ervaringen uit te wisselen.