Laden Evenementen

We hopen dat we zaterdag 19 september de landelijke ledendag en de ALV kunnen houden, zolang we de 1,5 meter afstand kunnen garanderen en de locatie groen licht geeft.

Vanwege de coronamaatregelen houden we het dit jaar meer besloten en alleen met onze eigen leden, dus niet (zoals vorig jaar) met DSD Nederland samen. De opzet blijft hetzelfde, wel hebben we minder sprekers en workshops zodat dat minder keuzestress oplevert. Ook is er  meer tijd tussen de rondes; waarschijnlijk doen we twee rondes in plaats van drie.

 

Thema van deze dag is nog niet bekend
Aanmeldlink moet nog gemaakt worden

Geboden wordt een uitgebreid programma waarbij kennis en ervaring wordt gedeeld op het gebied van hoe je lichamelijk en geestelijk in balans kan komen. Er is volop de gelegenheid om vragen daarover te stellen.

Wat is er te doen

  • Workshops en lezingen
  • Informatie- en verkoopstands
  • Stamtafel van NKV
  • Workshops gericht op ontspanning en balans
  • Boeiende interactieve lezingen.
  • Lunch met heerlijk buffet en smakelijke en gevarieerde (vegetarisch) Rawfood.

Een dag met alle gelegenheid voor contact, ontmoeting en uitwisseling.

In verband met alle Corona-maatregelen is spontaan binnenlopen helaas  geen optie. De organisatie houdt zich strikt aan de bekende Coronamaatregelen en daarom is vooraf aanmelden verplicht

Aanvang
Start van deze dag is met de Algemene Ledenvergadering (ALV)  van 10.30-11.15 uur ( = jaarlijkse verplichting van de subsidieverstrekker). Jouw inbreng is daarbij van grote waarde voor de vereniging. Kom, denk mee, je bent van harte welkom. Wil je vooraf het financiële jaarverslag inzien, stuur dan je verzoek per mail aan info@klinefelter.nl.

Kosten
Deze ledendag inclusief buffet is gratis voor leden.
Partners, ouders, familie, kinderen en niet-leden betalen € 10,-.
Dit kan meteen afgerekend worden bij aanmelden.

Adres
Scholengemeenschap Guido De Bres
Paladijnenweg 251
3813 DH Amersfoort