Laden Evenementen

Wil je anderen helpen met jouw ervaring? En groeien in je eigen ervaringsdeskundigheid? Meld je dan aan als workshop begeleider!

De NKV is samen met Curias een project gestart waarin mensen met ervaringsdeskundigheid (jij dus!) geleerd wordt hoe je andere betrokkenen van het Klinefeltersyndroom tijdens een workshop kunt begeleiden met jouw ervaring.

Kom naar de informatie- en kennismakingsdag  voor geïnteresseerde aspirant workshop begeleiders: mannen, partners en ouders. Wij geven dan een nadere toelichting op wat het precies inhoud om workshop begeleider te worden. En vertel jij waarom je graag workshop begeleider wilt worden. Zo krijgen wij een beeld van jou en kan je zelf goed aftasten of het ook echt iets voor jou is.Na aanmelding voor de informatiedag ontvang je aanvullende informatie, met een toelichting op het programma zodat je je goed kunt voorbereiden.

Locatie
Doorn
Als je je (hier) aangemeld hebt, ontvang je meer gegevens en het adres.

Voor wie?
We gaan workshops organiseren voor drie doelgroepen:
–  mannen met Klinefelter
–  partners van een man met Klinefelter
–  ouders van een jongen t/m 12 jaar met Klinefelter.
Dus ben jij een man met Klinefelter, of een partner van een man met Klinefelter of een ouder van een jongen t/m 12 jaar met Klinefelter? Dan kan je je opgeven voor de informatie- en kennismakingsdag.

Wat gebeurt er na de informatie- en kennismakingsdag?
Als we je vragen om workshop begeleider te worden én jij ziet dat ook zitten dan volg je de op maat gemaakte training. Hierin leer je gesprekstechnieken en hoe je je eigen ervaring en competenties kunt inzetten. Om zo de workshop zo goed mogelijk te begeleiden. Uiteindelijk verzorg je samen met je duo begeleider specifieke thema workshops. We vertellen je alles wat je moet weten over wat het inhoud om workshop begeleider te worden op de informatie- en kennismakingsdag. Het aantal  trainingsplekken is beperkt dus geef je nu op!

Vanesse Platteel
Senior Onderzoeker/ Adviseur bij Curias

In samenwerking met de Nederlandse Klinefelter Vereniging