Laden Evenementen

In verband met het COVID-19 virus heeft het bestuur van de Nederlandse Klinefelter Vereniging donderdag 27 augustus een spoedoverleg gehad over de geplande landelijke ledendag en de Algemene Ledenvergadering (ALV) op 19 september 2020.

Van diverse leden hoorden we dat ze vinden dat ze tot een risicogroep horen en dat ze vanwege corona het nog niet veilig vinden om naar de landelijke ledendag te komen.

Als bestuur hebben we besloten dat we deze dag niet laten doorgaan. We vinden dit bijzonder jammer, de gezondheid van onze leden staat echter voorop.

Het ministerie van VWS (onze subsidiegever) verplicht ons jaarlijks een ALV te houden.

Daarom, in plaats van tijdens de landelijke ledendag zal de ALV dit jaar online plaats vinden op 19 september om 10.30 uur. Wanneer je hierbij online aanwezig wil zijn, kun je je HIER uiterlijk 12 september aanmelden. Zet bij onderwerp ‘Aanmelding online ALV’.

Na aanmelding sturen we je een link waarna je zonder iets te installeren automatisch bij de juiste pagina komt. Technisch moet eea nog geregeld worden, dus het kan even duren voor je die mail met link van ons ontvangt.

Uiteraard is het mogelijk om, zoals gewoonlijk, de stukken voor de ALV op te vragen. Doe dat dan ook uiterlijk 12 september, zodat wij de tijd hebben ze je toe te sturen.

 

Het bestuur betreurt dat deze aanpassing gedaan moet worden. Nogmaals, gezondheid gaat vóór op alles. We hopen met deze online mogelijkheid iedereen enigszins tegemoet te komen om toch de ALV bij te kunnen wonen en veel leden online te kunnen treffen.

Volgend jaar organiseren we twee landelijke ledendagen: in mei met ALV en in september onze jubileumdag, dan vieren we ons 30 jarige bestaan.

We wensen dat allen deze bijzondere tijd in goede gezondheid doorkomen. Zorg goed voor jezelf, en voor elkaar!

Namens het bestuur van de Nederlandse Klinefelter Vereniging,

Alfred Jonker
Voorzitter