Androgel® nu leverbaar in sachets èn doseerpomp

/, Voorpagina/Androgel® nu leverbaar in sachets èn doseerpomp

Androgel® nu leverbaar in sachets èn doseerpomp

Sachet

Doseerpomp
Door per dag bij dagelijks gebruik twee keer de dosering van 20,25 mg/g te pompen en daarna op het lichaam te smeren, levert dat hetzelfde effect als de inhoud van een sachet van 50 mg. De dosering is meer geconcentreerd, waardoor een lager gel volume nodig is. 

Vraag de apotheker om aanvullende instructies als je wilt overstappen van sachet naar doseerpomp. Als je er niet zeker van bent welke hoeveelheid je per keer moet pompen voor je dagelijks gebruik, overleg dan altijd met je arts in het ziekenhuis.

Androgel® sachet en doseerpomp worden door elke zorgverzekeraar volledig vergoed.

Door | 2018-07-23T16:00:04+00:00 juli 23rd, 2018|Nieuws, Voorpagina|0 Reacties

About the Author:

Geef een reactie