KlinefelterZorg

/, Voorpagina/KlinefelterZorg

KlinefelterZorg

Ondersteuning, begeleiding en advies aan huis door maatschappelijk werker Martine die, vanuit eigen ervaring, écht weet wat Klinefeltersyndroom inhoudt.

Mijn man heeft in 2007 te horen gekregen dat hij het Syndroom van Klinefelter heeft. In onze eigen zoektocht hoe ermee om te gaan, hebben we veel geleerd. Vanuit vertrouwen, geduld, hoop, maar vooral ook praktische handvatten (zoals bijvoorbeeld: afstemmen op het energielevel) is het ons gelukt om balans te vinden in ons huwelijk en gezin. We hebben samen 2 kinderen.

We misten destijds een professional die ons kon vertellen wat het allemaal inhield, die met ons kon relativeren en ons kon helpen de balans terug te vinden. Vanuit die ervaring ben ik mijn eigen praktijk gestart.

Ik ben maatschappelijk werker van beroep, heb altijd gewerkt met kwetsbare mensen en ben ervaringsdeskundige i.o. Ik sluit aan bij waar de zorgbehoefte ligt. Bij voorkeur bij de mensen thuis, gewoon in de eigen omgeving.

Ik werk graag met lotgenoten, partners, ouders of andere naastbetrokkenen, maar ook zeer zeker met professionals. Ik ga heel praktisch te werk en bied ondersteuning, begeleiding en advies op diverse gebieden zoals onder meer werk, sociale contacten, emoties, structuur, eigenwaarde, stigma en grenzen. Balans is hierin een sleutelwoord.

Voor meer informatie wil ik u graag naar mijn website verwijzen: www.klinefelterzorg.nl


Door | 2018-06-07T01:29:37+00:00 juni 7th, 2018|Nieuws, Voorpagina|Reacties uitgeschakeld voor KlinefelterZorg

About the Author: