Herhaalde oproep: doe mee aan een gespreksgroep

/, Onderzoek, Voorpagina/Herhaalde oproep: doe mee aan een gespreksgroep

Herhaalde oproep: doe mee aan een gespreksgroep

NKV is onlangs een nieuw project gestart: ‘Klinefelter, en dan?’.

Sommige mannen krijgen tijdens een vruchtbaarheidsbehandeling plotseling de diagnose Klinefelter syndroom te horen. Dat roept allerlei vragen op: wat is het Klinefelter syndroom? Welke gevolgen heeft dat syndroom voor mijn relatie en mijn leven? NKV vindt het belangrijk dat mannen tijdens het diagnosegesprek goede informatie krijgen over de gevolgen van het Klinefelter syndroom.

Daarom organiseert NKV aparte gespreksgroepen voor mannen met het Klinefelter syndroom en aparte gespreksgroepen voor de partner van een man met Klinefelter syndroom. De diagnose Klinefelter syndroom heeft namelijk voor beiden gevolgen.

Wij zoeken:

  • Mannen bij wie de diagnose Klinefelter syndroom in de afgelopen 7 jaar tijdens een vruchtbaarheidstraject of tijdens een traject rond een actieve kinderwens is ontdekt
  • en partners van een man met Klinefelter syndroom.

De gespreksgroepen vinden in de zomermaanden plaats. Wij benaderen je voor een datum en plaats. Je krijgt een reiskostenvergoeding en cadeaubon als dank voor je deelname. Je kunt éénmaal meedoen.

Wil je meepraten?

Geef je dan op via de volgende link: www.formdesk.com/hob/NKVdiagnose

Doe mee en draag met jouw deelname bij aan betere zorg voor mannen met Klinefelter syndroom!

Met vriendelijke groeten,

Alfred Jonker,
Voorzitter Nederlandse Klinefelter Vereniging

Door | 2018-06-05T23:08:47+00:00 april 19th, 2018|Nieuws, Onderzoek, Voorpagina|Reacties uitgeschakeld voor Herhaalde oproep: doe mee aan een gespreksgroep

About the Author: