Regio-, Maatwerk- en Mannendagen in 2019

/, Regiodagen, Voorpagina/Regio-, Maatwerk- en Mannendagen in 2019

Regio-, Maatwerk- en Mannendagen in 2019

 

REGIODAGEN
De Nederlandse Klinefelter Vereniging biedt haar leden in 2019 meerdere regiodagen aan, met in de ochtend een informatief programma over een specifiek onderwerp. Het middagprogramma staat vervolgens in het teken van het lotgenotencontact binnen de drie lotgenotengroepen (Mannen met KS, Partners, Ouders en familie)

Voor wie?
Regiodagen worden georganiseerd door en voor de leden van de vereniging. Ook niet-leden kunnen zich van tevoren aanmelden en zijn van harte welkom. Op een regiodag heb je volop de gelegenheid om lotgenoten te ontmoeten, vragen te stellen en ervaringen uit te wisselen.

Kosten voor leden (tenzij anders aangegeven per regiodag)
De NKV biedt haar leden deze Regiodag (= veelal van 10.00-16.00 uur) inclusief een lunch aan.

Kosten voor niet-leden
Bij alle bijeenkomsten vindt het bestuur het fijn als er zowel leden als niet-leden komen, de achterban is immers veel groter dan alleen de leden. Jaren geleden heeft het bestuur besloten dat aan niet-leden die een regiodag bezochten, een eigen bijdrage van € 5 per persoon gevraagd mocht worden. Die bijdrage is inmiddels niet meer toereikend, zeker niet voor de kosten van de catering.

De eigen bijdrage voor niet-leden die een bijeenkomst bezoeken is per 1 oktober 2017 verhoogd naar € 15,-. Uitzondering op deze regel: als het niet-lid een partner van, de ouder van of het kind van het lid is, dan blijft de eigen bijdrage € 5,-.

MAATWERKDAGEN
Maatwerkdagen worden georganiseerd voor specifieke groepen zoals partners, ouders of  koppels. Kosten: zie boven.

MANNENDAGEN
Mannendagen worden georganiseerd voor alleen mannen en jongens met Klinefeltersyndroom.
Veelal is er geen thema.  Kosten: zie boven

Door |2018-12-12T11:46:54+00:00maart 13th, 2018|Nieuws, Regiodagen, Voorpagina|0 Reacties

About the Author:

Geef een reactie