De Nederlandse Klinefelter Vereniging (NKV) kent een forum, te weten KlinefelterContact.

Deze is te vinden via het adres: www.klinefeltercontact.nl.

Het is mogelijk om een vraag te stellen aan een andere groep: de keuze bestaat uit Man met KS, Kind van een vader met KS, Ouder(s) of Partner(s). Hierdoor kan je gericht een vraag stellen, je bepaalt zelf welke groep je vraag kan zien.

Er word nog steeds hard aan gewerkt om het forum meer inhoud te geven, alleen daarbij hebben we ook jouw hulp nodig.

Wil je meer weten over het Klinefelter Syndroom, in contact komen met lotgenoten of wil je een bijdrage leveren om het forum te helpen groeien, dan zien we je aanmelding graag tegemoet. Er zijn natuurlijk gedragsregels, maar er wordt niet zwaar gemodereerd.

Registratie kost niets en er wordt zorgvuldig met je privacy omgegaan.